Online marketing diensten

De afgelopen jaren ben ik altijd breed met online marketing bezig geweest. Het grootste deel hiervan heb ik besteed aan Google AdWords, SEO en Website optimalisatie. Daarnaast heb ik ook veel ervaring opgedaan met Facebook, Instagram en LinkedIn advertising, E-mail marketing, Affiliate marketing, funnels en Analytics. Ik kan je dus breed ondersteunen met je website of webshop.

Google Ads specialist

Ben je op zoek naar een Google Ads specialist om je campagnes aan uit te besteden? Ik werk met tientallen ZZP’ers,  MKB bedrijven en webshops naar volle tevredenheid samen. Benieuwd of er meer uit je account te halen is? Ik kom graag met je in contact!

LEES MEER

Social advertising

Adverteren via social media is hot! Er zijn steeds meer bedrijven en organisaties geïnteresseerd in de mogelijkheden om leads en sales te genereren via sociale platformen als Facebook, Instagram of LinkedIn. De kanalen lenen zich perfect voor leadgeneratie, bijvoorbeeld gecombineerd met een funnel-strategie en marketing automation.

LEES MEER

Website optimalisatie

Kan je website beter scoren op het gebied van vindbaarheid en conversie? Ja! Laat mij je website of webshop bekijken. Je ontvangt een concreet advies op welke onderdelen je kunt verbeteren. Uiteraard kan ik je van dienst zijn bij het uitvoeren van de aangedragen adviezen. Ik ga de uitdaging graag aan!
LEES MEER

Meer informatie? Neem contact op.

    Ieder bedrijf of organisatie – groot en klein – is uniek. Kansen op het gebied van online marketing zijn er altijd. Ik kom daarom graag met je in contact, want ik ben benieuwd naar je verhaal.

    Bel: 06 1427 8081

    Hagelkruis 6b
    6071 LE, Swalmen (Limburg)

    Mail: info@imallround.nl