SEO optimalisatie - Beter vindbaar!

Beter vindbaar worden in zoekmachines, dat doe je door middel van SEO optimalisatie. Vaak wordt gedacht dat goede SEO te maken heeft met het vullen van de title, description en het schrijven van SEO geoptimaliseerde teksten. Prima om te doen, maar hier red je het tegenwoordig niet meer mee.

Kies voor een SEO traject via IMAllround dan gaan we als volgt aan de slag.

1. Zoekwoord analyse

Dit is de basis van SEO optimalisatie! Op welke zoekwoorden wil je gevonden worden? Waar is de concurrentie het grootst of juist het kleinst? Welke long tail zoekwoorden zijn interessant? Als je een Google AdWords campagne hebt lopen is deze stap het eenvoudigst. Dan zijn veel goed converterende zoekwoorden vaak snel te vinden.

2. 0-meting

De groei in posities op de zoekwoorden waarop je gevonden wilt worden wil je uiteraard in beeld hebben. Dan is het wel belangrijk om de startsituatie te kennen. Dit doen we d.m.v. een 0-meting. Je huidige posities in beeld.

3. Technische analyse / aanbevelingen

Je ontvangt een rapport met aanbevelingen om de technische performance van je site te verbeteren. Denk aan:

 • Laadsnelheid van pagina’s
 • Duplicate content
 • Mobile friendly check
 • Etc.

Het doorvoeren van de aanbevelingen zorgt voor positief effect op je organische posities. Jij bepaalt wanneer je wat aanpast, niet alles moet ineens. Het afstemmen met je webdeveloper kan ik uiteraard voor je verzorgen als je dat wenst.

4. On site SEO optimalisatie

Op basis van de zoekwoorden waar we op focussen gaan we invulling geven aan je website:

 • SEO geoptimaliseerde teksten
 • Kopteksten (H1, H2, etc.)
 • In-link structuur
 • Website structuur
 • Etc.

5. Linkbuilding

Inkomende linkjes vanaf andere websites blijven een belangrijk onderdeel voor goede SEO resultaten. Ik kan linkbuilding voor je uitvoeren, of uitleg geven hoe je dit zelf kunt doen. Jij bepaalt!

6. Analyseren, rapporteren en bijsturen

1 keer per maand ontvang je een rapportage waarin je de voortgang van het SEO-traject kunt volgen. Op basis van de 0-meting uit stap 2 kunnen we bekijken of we vooruitgang boeken.

Neem contact op:

Ieder bedrijf of organisatie – groot en klein – is uniek. Kansen op het gebied van online marketing zijn er altijd. Ik kom daarom graag met je in contact, want ik ben benieuwd naar je verhaal.

Hagelkruis 6b
6071 LE, Swalmen (Limburg)

Mijn werkwijze bij SEO optimalisatie trajecten

SEO optimalisatie is voor ieder bedrijf interessant. Of je nu een (inter)nationale webwinkel hebt of een loodgieter bent die in een straal van 30 Km werkt. Alle bedrijven – groot en klein – die serieus aan de slag willen met SEO kunnen bij mij terecht.

Het doel bij SEO optimalisatie is om zo hoog mogelijk te ranken op de belangrijkste zoekwoorden die voor je organisatie van belang zijn. Op die manier krijg je niet alleen meer, maar belangrijker nog, meer relevant verkeer.

Tijdens een eerste gesprek hoor ik graag:

 • Wat zou je graag willen bereiken?
 • Hoe is de uitgangssituatie?
 • Welke mogelijkheden heb je?

Dit kunnen we bespreken onder het genot van een kop koffie, maar uiteraard ook op afstand.

Aan de hand van de informatie uit ons eerste gesprek voorzie ik je van advies. Dit werk ik in een concreet samenwerkingsvoorstel uit.

Zodra ik je akkoord ontvang voor het starten van een SEO-traject ga ik aan de slag. Uiteraard zal ik ervoor zorgen dat alle diensten voor de besproken deadline opgeleverd worden.

Op basis van de 0-meting die we in een eerder stadium opgesteld hebben ga ik maandelijks de voortgang bekijken en bijsturen waar nodig. Je ontvangt iedere maand een rapportage waarin je de ontwikkeling van de behaalde posities kunt bekijken.

Meer informatie? Neem contact op.

  Ieder bedrijf of organisatie – groot en klein – is uniek. Kansen op het gebied van online marketing zijn er altijd. Ik kom daarom graag met je in contact, want ik ben benieuwd naar je verhaal.

  Hagelkruis 6b
  6071 LE, Swalmen (Limburg)

  AdWords specialist

  Google AdWords is een specialistisch vak. Als je zelf probeert wegwijs te worden zul je dit merken. AdWords uitbesteden blijkt daarom vaak een goede keuze. Ik zet graag campagnes op voor MKB en webshops. Zet je AdWords al in? Ik bekijk graag of ik er meer uit kan halen!

  LEES MEER

  SEO optimalisatie

  SEO – oftewel zoekmachine optimalisatie – is voor iedere organisatie interessant. Of je nu lokaal, nationaal of internationaal je diensten of producten aanbiedt. Zodra je bovenaan in Google staat ontvang je veel en met name relevant verkeer. Hulp nodig?
  LEES MEER

  Website optimalisatie

  Kan je website beter scoren op het gebied van vindbaarheid en conversie? Ja! Laat mij je website of webshop bekijken. Je ontvangt een concreet advies op welke onderdelen je kunt verbeteren. Uiteraard kan ik je van dienst zijn bij het uitvoeren van de aangedragen adviezen. Ik ga de uitdaging graag aan!
  LEES MEER

  Ruim ervaring met:

  Social media

  Facebook advertising

  Facebook remarketing

  Linkedin advertising

  Twitter advertising

  Andere kanalen en tools

  E-mail marketing

  Affiliate marketing

  (Dag)deal websites

  Conversie optimalisatie

  Analyse en rapportage

  Google Analytics

  AdWords analyses

  SEO analyses

  Rapportages opstellen

  Content management

  WordPress

  Typo3

  Contao

  Plone