Zoek je een Google Ads (AdWords) specialist?

Mooi! Want je hebt er een gevonden. In 2007 maakte ik mijn eerste Google Ads campagne. Inmiddels beschik ik over ruim 10 jaar ervaring en mag ik mij gecertificeerd Google Ads specialist noemen.

Twee diensten op het gebied van Google Ads

  1. Het opzetten van nieuwe Google Ads campagnes
  2. Het verbeteren van bestaande Google Ads campagnes

Nieuwe Google Ads campagnes opzetten

Maak je nog geen gebruik van advertising via Google? Ik help je graag met het opzetten van een goede campagne op basis van de gestelde doelen. Meer sales, leads, app downloads of naamsbekendheid? Aan de hand van jouw doel richten we specifieke campagnes in.

Bestaande Ads campagnes verbeteren

De meeste Ads klanten waar ik voor werk hadden voor onze samenwerking bestaande campagnes lopen. Na het bekijken van deze campagnes bleken er vaak voldoende optimalisatie mogelijkheden te zijn die onbenut bleven. Laat mij als Google Ads specialist je campagne bekijken. Je ontvangt een eerlijk advies over de (on)mogelijkheden.

Google AdWords:

Adverteren in de zoekresultaten van Google
De meest gebruikte campagne binnen AdWords. Snel meer relevant verkeer naar je website.

 

Adverteren in het display netwerk / remarketing
Aantrekkelijke banners of tekstadvertenties van je bedrijf op pagina’s waar je doelgroep zich bevindt.

 

Google shopping
Je producten direct in de zoekresultaten inclusief titel, afbeelding en prijs.

Neem contact op:

Hagelkruis 6b
6071 LE, Swalmen (Limburg)

Mijn werkwijze als Google Ads specialist

Of we nu een nieuwe campagne gaan opbouwen, of een bestaande Google Ads campagne gaan verbeteren. Dit is mijn werkwijze:

Op basis van het doel dat je wilt bereiken kunnen we bedenken hoe we de mogelijkheden binnen AdWords gaan inzetten.

  • Meer sales/leads genereren?
  • Je naamsbekendheid verhogen?
  • Meer app downloads?
  • Meer bezoekers naar je fysieke winkel?

Dit kunnen we bespreken onder het genot van een kop koffie, maar uiteraard ook op afstand.

Aan de hand van je doelen voorzie ik je van advies. Dit werk ik in een concreet samenwerkingsvoorstel uit.

Zodra ik je akkoord ontvang voor het starten van een nieuwe of bewerken van een bestaande Google AdWords campagne ga ik aan de slag. Uiteraard zal de campagne voor de besproken deadline opgeleverd worden.

Zodra de AdWords campagne loopt gaan we deze bijsturen. Zeker in de beginfase is het noodzakelijk om de campagne goed te volgen. Ook is er voldoende data nodig om belangrijke beslissingen te kunnen nemen. Analyseren en bijsturen zijn de belangrijkste werkzaamheden in deze fase.

 

Uiteraard blijf je zelf graag op de hoogte van de vorderingen. Je ontvangt daarom iedere maand een duidelijke rapportage met daarin begrijpelijke data. Ook leg ik uit welke stappen ik ga zetten om de campagne verder te verbeteren.

Meer informatie? Neem contact op.

Ieder bedrijf of organisatie – groot en klein – is uniek. Kansen op het gebied van online marketing zijn er altijd. Ik kom daarom graag met je in contact, want ik ben benieuwd naar je verhaal.

Hagelkruis 6b
6071 LE, Swalmen (Limburg)

Google Ads specialist

Google Ads is een specialistisch vak. Als je zelf probeert wegwijs te worden heb je dit vast gemerkt. Google Ads uitbesteden is voor sommige bedrijven dan de beste optie. Ik zet graag campagnes op voor MKB en webshops. Zet je Google Ads al in? Ik bekijk graag of ik er meer uit kan halen!

LEES MEER

Google Ads trainingen

Wil je zelf leren hoe je het maximale resultaat uit Google Ads kunt halen? Meld je dan aan voor de training die jou op het lijf is geschreven! Mijn trainingen zijn altijd praktisch wat ervoor zorgt dat je écht gaat begrijpen WAT je doet en belangrijker nog; WAAROM je het doet!

LEES MEER

Website optimalisatie

Kan je website beter scoren op het gebied van vindbaarheid en conversie? Ja! Laat mij je website of webshop bekijken. Je ontvangt een concreet advies op welke onderdelen je kunt verbeteren. Uiteraard kan ik je van dienst zijn bij het uitvoeren van de aangedragen adviezen. Ik ga de uitdaging graag aan!

LEES MEER