Over mij

Ik ben Dirk Julicher en in 2007 ben ik mijn online marketing carrière gestart. Sinds die tijd ben ik gefascineerd geraakt van en gebleven in het vak online marketing. De afgelopen jaren heb ik als online marketeer bijgedragen aan de successen van enkele grote organisaties zoals Laudius (internationale thuisstudie aanbieder), Schulinck (onderdeel van Wolters Kluwer) en last but not least Verstappenshop.nl, de officiële webshop van Max Verstappen. Overal heb ik online marketing in de breedste zin van het woord uitgevoerd.

Google AdWords
SEO optimalisatie
Google Analytics
Website optimalisatie
Facebook
Affiliate marketing
E-mail marketing
Conversie optimalisatie
(Dag)deal websites
LinkedIn
Copywriting
Twitter

AdWords specialist

Google AdWords is een specialistisch vak. Als je zelf probeert wegwijs te worden zul je dit merken. AdWords uitbesteden blijkt daarom vaak een goede keuze. Ik zet graag campagnes op voor MKB en webshops. Zet je AdWords al in? Ik bekijk graag of ik er meer uit kan halen!

LEES MEER

SEO optimalisatie

SEO – oftewel zoekmachine optimalisatie – is voor iedere organisatie interessant. Of je nu lokaal, nationaal of internationaal je diensten of producten aanbiedt. Zodra je bovenaan in Google staat ontvang je veel en met name relevant verkeer. Hulp nodig?
LEES MEER

Website optimalisatie

Kan je website beter scoren op het gebied van vindbaarheid en conversie? Ja! Laat mij je website of webshop bekijken. Je ontvangt een concreet advies op welke onderdelen je kunt verbeteren. Uiteraard kan ik je van dienst zijn bij het uitvoeren van de aangedragen adviezen. Ik ga de uitdaging graag aan!
LEES MEER

Meer informatie? Neem contact op.

Ieder bedrijf of organisatie – groot en klein – is uniek. Kansen op het gebied van online marketing zijn er altijd. Ik kom daarom graag met je in contact, want ik ben benieuwd naar je verhaal.

Hagelkruis 6b
6071 LE, Swalmen (Limburg)